Hanna-Kaisa

Hei! Tervetuloa sivuilleni!

Olen Hanna-Kaisa ja tunnistan myös nimet Hanna tai ”HK”, Tampereelta kotoisin oleva vantaalaistunut Hyvinvointialan yrittäjä :) Olen ollut aina kiinnostunut terveydestä, hyvinvoinnista, ravinnon merkityksestä ja liikunnasta omien harrastuksien sekä ruokavalion aiheuttamien haasteiden myötä. Nimestäni väänsin myös nimen yritykselleni!

Kaikki lähti omasta elämäntapa- & ravintomuutoksesta talvella 2010. Tuolloin alkuvuodesta tutustuin kaverini kautta omaan valmentajaani ja kuulin Herbalife Nutritionin tuotteista. Arkeni oli hektistä ja epäsäännöllistä ja vaikka tiesin kuinka syödä oikein ja miten tulisi liikkua, en saanut haluamaani tulosta aikaiseksi. Olin stressaantunut enkä saanut pidettyä riittäviä taukoja syödäkseni säännöllisesti. Töiden jälkeen en saanut enää itseäni liikkeelle ja syöminen karkasi käsistä iltaisin. Paino alkoi nousta, vaatteet kiristivät, nukuin usein pommiin enkä ollut tyytyväinen itseeni. Kaipasin muutosta ja sitä myös sain!

Herbalife Nutrition-tuotteet tulivat oikealla hetkellä elämääni helpottamaan kiireistä arkea. Sain ateriarytmini kuntoon ja energisyyden tunteen takaisin. Sen myötä jaksoin taas treenata säännöllisemmin ja aloin muutenkin kiinnittämään ruokavaliooni entistä enemmän huomiota. Vaatekokoni muuttui yhden koon pienemmäksi ja vaatteet ovat sen jälkeen sujahtaneet päälle kesät talvet! Ei tarvinnut lähteä uusille farkkuostoksille ;) Muutenkin oma oloni ja hyvinvointini nousi aivan uudelle tasolle sekä sain hyvinvoivan ihon! Omat loistavat tulokset veivät mennessään, kiinnostuin lisää tuotteista sekä yrityksestä niiden takana. Huomasin, että voin omalla esimerkillä inspiroida ja kannustaa muitakin elämäntapamuutokseen!

Siitä lähtien olen auttanut tiimini kanssa satoja ihmisiä muuttamaan terveyttään, elämäntapojaan ja ruokavaliotaan parempaan suuntaan. Herbalife yrityksenä kannustaa jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen sekä tarjoaa mahdollisuuksia kasvaa. Siitä pidän todella paljon!

Herbalife hyvinvointivalmentajana koen pääseväni auttamaan ihmisiä kokonaisvaltaisesti ja on hienoa jakaa onnistumiskokemuksia yhdessä!

Toimin myös Business Coachina ja mentorina tiimini jäsenille. He rakentavat omaa liiketoimintaansa omissa kaupungeissaan ja yhteisöissään.

Harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä juoksu, pyöräily, kaikenlainen ulkoilu, kuntosaliharjoittelu, koirien kanssa puuhaaminen, ruuanlaitto ja lukeminen. Pidän myös matkustelusta ja tämä työ on tuonut minulle viime vuosina vähintään 2-3  ulkomaanmatkaa vuodessa!

Tuu seuraan mua instagrammin puolelle, päivitän sinne eniten hetkiä arjesta ja jaan hyödyllisiä vinkkejä ;) 

-Hanna

Kaikki maininnat painonhallinnasta viittaavat Herbalifen painonhallintaohjelmaan, johon kuuluvat muun muassa tasapainoinen ruokavalio, säännöllinen liikunta, riittävä päivittäinen nesteensaanti, ravintolisien käyttö tarvittaessa sekä riittävä lepo. Tulokset vaihtelevat yksilöllisesti.