Liity tiimiin!

Tavoitteenamme on tasapainoinen ravitsemus ja aktiiviset elämäntavat

Haluatko laittaa itsesi elämäsi parhaimpaan kuntoon?
Haluatko auttaa ja inspiroida muita tekemään samoin?
Ja vielä ANSAITA siitä?

Herbalife Nutrition on ravitsemusalan yritys ja tarjonnut ihmisille turvallisia ja terveellisiä lisäravinteita tasapainoisen ruokavalion tueksi jo yli 39 vuoden ajan. ”Missiona on muuttaa ihmisten elämää tarjoamalla paras liiketoimintamahdollisuus suoramyyntialalla ja maailman parhaimmat ravintotuotteet elinikäiseen hyvinvointiin ja painonhallintaan”.

Meidän tiimin visiona on viedä eteenpäin terveellisiä ja aktiivisia elämäntapoja ympäri Suomea. Haluamme auttaa myös jokaisen lähipiiriä voimaan paremmin ja onnistumaan elämäntapojen muutoksessa! Korostamme ravitsemuksen merkitystä ja aktiivista arkea! Yhdessä tekemällä onnistut varmemmin ja voit nauttia matkasta kohti tavoitettasi!

Sinulla ei tarvitse olla personal trainerin koulutusta tai aiempaa kokemusta hyvinvointialalta aloittaaksesi Herbalife Nutritionin parissa. Kaikki aloittavat samalla tavalla. Jos haluat laittaa itsesi elämäsi kuntoon ja luoda positiivisen sekä kannustavan ilmapiirin myös muille saavuttaa samanlaisia tuloksia, tämä voi olla sinun juttusi! Samanaikaisesti autat asiakkaitasi ja rakennat sitä kautta omaa tiimiä. Teet työtä itsellesi, mutta et ole koskaan yksin! Jokaisella Herbalife Nutrition jäsenelle on oma sponsori, joka on alussa tutustuttanut sinut tuotteisiin ja jatkossa ohjaa sinua kohti omia liiketoimintatavoitteitasi.

Jäsenen etuja:

  •  Tuki- ja koulutussysteemi; paikallisia, alueellisia, kansallisia ja kansainvälisiä koulutuksia
  • Voit itse päättää työaikasi ja -paikkasi; hyvinvointikeskuksella tai kotoa käsin, osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti, määrittelet oman kalenterisi
  • Maksutonta koulutus- ja oppimateriaalia sähköisessa muodossa Herbalifelta
  • Kätevät kotisivut omaa toimintaasi varten

Muutos alkaa SINUSTA! Pääset alkuun lähettämällä minulle viestiä :)

Herbalife on sitoutunut noudattamaan korkealuokkaista kuluttajansuojaa

GoldStandardWebpageGraphic_FI